Registrace byly uzavřeny.
Seminář k jednotnému výkladu Metodiky poskytování dietní stravy (určeno hygienikům, metodikům školního stravování a ČŠI)

Seminář k jednotnému výkladu Metodiky poskytování dietní stravy (určeno hygienikům, metodikům školního stravování a ČŠI)

by
39 39 lidí vidělo tuto událost.

Poskytování dietní stravy v rámci školního stravování je oficiálně umožněno řadu let. I přes tento fakt, je pouze 28 % školních jídelen, vycházejících strávníkům se zdravotním omezením vstříc.

Jedním z důvodů je nedostatek informací o možnostech, jak dietní stravu umožnit, zajistit či poskytovat nebo nejasný výklad vyhlášky.

Pro vyjasnění situace a odstranění zbytečných obav vydává Meziresortní pracovní skupina pro institucionální stravování ve spolupráci s hygieniky, metodiky školního stravování a odborníky na gastronomii podrobnou metodiku.

Aby bylo zamezeno fámám a desinterpretacím, pořádáme školení k jednotnému výkladu metodiky, pro aktéry, kteří vykonávají dozorovou či metodickou činnost v zařízeních školního stravování.

Další detaily

 

Datum a čas

14-02-2024 @ 10:00 do
14-02-2024 @ 14:00
 

Lokace

Online událost
 

Typ události

 

Kategorie události

Sdílej s přáteli