Registrace byly uzavřeny.
Státní zdravotní ústav

VÝVARY A POLÉVKY – praktický seminář pro personál školních jídelen

48 48 lidí vidělo tuto událost.

Zveme Vás na první seminář projektu „Máme to na talíři a není nám to jedno“. Jedná se o první díl série vzdělávacích seminářů, které jsme pro vás společně připravili ve spolupráci Státního zdravotního ústavu a Makro akademie. Semináře poskytnou ucelené vzdělání v kulinářských dovednostech a znalostech o základních principech výživy.

První díl je věnován vývarům a polévkám. Bez vývaru se neobejde poctivé kuchařské řemeslo, ve školních jídelnách ale koluje řada fám o tom, jak je lze využívat a také nejasností, jak je správně připravovat. A nakonec polévky, proč u dětí nejsou moc oblíbené a jak to změnit.

Správně prováděné kulinářské techniky ovlivní obrovskou měrou chutnost, výživovou hodnotu pokrmů a vzhled pokrmů. A právě to vás postupně na jednotlivých seminářích budeme učit.

Další detaily

 

Datum a čas

13-02-2024 @ 09:00 do
13-02-2024 @ 15:00
 

Typ události

 

Kategorie události

Sdílej s přáteli